Ferie på landet

I skolernes ferier har vi bondegårdsferie med morgenmad og aftensmad.

Nyd en afslappende ferie i rolige og naturlige omgivelser. Gården og udeområderne er til fri afbenyttelse og der er fri adgang til alle dyr hele tiden.

Maden klarer vi for jer. Vi laver morgenmad og aftensmad inklusiv i bondegårdsferie. Vi har en stor køkkenhave hvor vi dyrker grøntsager og kartofler til aftensmaden, naturligvis uden kunstgødning eller brug af ukrudtsmidler!

Nyd de mange grønne områder og dyrene der elsker at få besøg af både børn og voksne. Hver dag er der fodringsrunde efter morgenmaden. Alle kan deltage i fodring og pasning af dyrene. Vi skal samle æg fra vores fritgående høns og give dem mad. Du kan håndfodre fårene og gederne, plukke mælkebøtter til kaninerne og prøve at holde en høne.

Når fodringsrunden er slut har I dagen til rådighed, I kan tage et smut til stranden eller prøv en af seværdighederne i området. Danmarks største sten ligger 8 km fra Kildegaarden og er bestemt et besøg værd. I den lille landsby Frørup, er der en legeplads for de helt små og for de lidt større børn er der et stort naturområde med bla. minigolf.

Der er mange seværdigheder her på Fyn, fx er der kun 20 minutter til Egeskov Slot og 30 minutter til H.C. Andersens hus, Odense Zoo og Rosengårdscenteret i Odense. Der er 2 dejlige strande i nærheden samt den populære Lundeborg Strand ca. 15 min. kørsel.

Bestilling via kontaktformularen på forsiden.

512A2117 scaled

jipHost 3 15 142

Vores dyr

Vi er certificeret af Dansk Landboturisme til at have bondegårdsferie.

Man kan nusse med kaninerne, kramme lam og gedekid, fodre hønsene med hånden og kæle med fårene, lammene og kattene.

jipHost 3 15 28 1

Priser for 2022

Pris pr. voksen pr. dag: 700 kr. Børn op til 12 år: 400 kr. Prisen er med overnatning, morgenmad og aftensmad.

Sengetøj og håndklæder medbringes. Ankomstid til bondegårdsferie er fra kl. 15.00 Afrejse ca. 10.30. Det er praktisk at medbringe gummistøvler og indesko.

jipHost 3 15 132

Vi har en stor have

Med store grønne områder og en petanquebane. Der er meget plads at boltre sig på her på Kildegaarden. Vi har en petanquebane og foldboldbane samt flere små steder til hygge og afslapning, Nyd kaffen i haven eller spis ude i den store gårdhave, hvor solen er på om dagen eller på den store vestvendte terrasse om aftenen.