Luksuiøs bondegårdsferie

I sommerferien har vi bondegårdsferie med mad og aktiviteter.

Der er morgenmad og aftensmad med i prisen. Frokostsandwich kan købes. Dvs. I behøver slet ikke at tænke på mad, men kan bruge tiden på hygge og afslapning.

Der er frivillige aktiviteter hver dag. Sammen fodrer vi og passer dyrene. Vi hygger om bålet, kører i traktor, spiller petanqueturnering eller hvad med at komme en tur i køkkenet og lave din egen aftensmad? 

Sengelinned og håndklæder medbringes.

Ophold på 3 eller 4 dage anbefales. Hvis I er i besiddelse af et Smartbox gavekort modregner vi værdien minus 15 %.

Send os en mail på: info@kulinariske.dk

I vores restaurant i den gamle hestestald er der en samling af forskellige foldere til inspiration, hvis I vil besøge udflugtsmål i området. Der er 20 minutter til Egeskov Slot og 30 minutter til H.C.Andersens hus, Zoo og Rosengårdscenteret.

 

 

 

 

Vores dyr

Vi er certificeret af Dansk Landboturisme til at have bondegårdsferie.

Man kan sidde hos kaninerne og kæle med dem, fodre hønsene med hånden og kæle med fårene og kattene. Prøv en trækketur på hestene (sommer).

Billede 19-10-2016 09.25.35.jpg

Priser for 2019

Pris pr. voksen pr. dag: 600 kr. Børn op til 12 år: 400 kr. Prisen er med overnatning, morgenmad og aftensmad samt aktiviteter.

Sengetøj og håndklæder skal man selv medbringe. Ankomstid til bondegårdsferie er fra kl. 14. Afrejse ca. 10.30.

Det er praktisk at medbringe gummistøvler og indesko.

IMG_2137.JPG

Vi har en stor have med store grønne områder og en petanquebane.

-Der er meget plads at boltre sig på her på Kildegaarden. Vi har en vinmark, en petanquebane og foldboldbane samt flere steder til afslapning, Nyd kaffen i haven eller spis ude i den store gårdhave.

Pavilion2.JPG