Ferie på landet

I skolernes ferier har vi bondegårdsferie med ½ pension og aktiviteter.

Der er morgenmad og aftensmad med i prisen. Frokostsandwich kan købes. 

Vi har både værelser og lejligheder, der er indrettede med dejlige senge. Sengelinned og håndklæder medbringes. Vi har babysenge og højstole. Der er køleskab, TV og fri WIFI og fællesopholdsstue til rådighed.

Der er frivillige aktiviteter hver dag. Sammen fodrer vi og passer dyrene. Vi hygger om bålet, kører i traktor, spiller petanqueturnering, børn fra 7 år kan komme en tur i køkkenet og være med til madlavningen. Om sommeren har vi minietureheste som man kan sidde på og få en trækketur.

Ophold på 3 eller 4 dage anbefales. Hvis I er i besiddelse af et Smartbox gavekort modregner vi værdien minus 15 %. 

Send os en mail på: info@kulinariske.dk

Der er rig mulighed for udflugtsmål i området, fx er der kun 20 minutter til Egeskov Slot og 30 minutter til H.C.Andersens hus, Zoo og Rosengårdscenteret i Odense. Der er 2 dejlige strande i nærheden samt den populære Lundeborg Strand ca. 15 min. kørsel. 

 

 

 

Vores dyr

Vi er certificeret af Dansk Landboturisme til at have bondegårdsferie.

Man kan holde kaninerne, kramme lam og gedekid, fodre hønsene med hånden og kæle med fårene og kattene. I sommerferien har vi små heste, dem kan man få en trækketur på (børn op til 6 år).

Billede 19-10-2016 09.25.35.jpg

Priser for 2020

Pris pr. voksen pr. dag: 600 kr. Børn op til 12 år: 400 kr. Prisen er med overnatning, morgenmad og aftensmad samt aktiviteter.

Sengetøj og håndklæder medbringes. Ankomstid til bondegårdsferie er fra kl. 15.00 Afrejse ca. 10.30. Det er praktisk at medbringe gummistøvler og indesko.

IMG_2137.JPG

Vi har en stor have med store grønne områder og en petanquebane.

-Der er meget plads at boltre sig på her på Kildegaarden. Vi har en petanquebane og foldboldbane samt flere små steder til hygge og afslapning, Nyd kaffen i haven eller spis ude i den store gårdhave, hvor solen er på om dagen eller på den store vestvendte terrasse om aftenen.

Pavilion2.JPG