Oplev livet på landet

Kom på bondegårdsferie i skolernes ferier og få en masse spændende oplevelser med familien. Næste gang er i uge 42, 2018. Vi skal sammen rundt til dyrene og fodre og passe dem. 

Vi hygger om bålet, kører i traktor, spiller petanqueturnering og andre sjove ting. 

Der er morgenmad og aftensmad med i dagsprisen. Sengelinned og håndklæder medbringes.

Her er der både mulighed for at slappe af og være aktive. I bestemmer selv tempoet på bondegårdsferien. I kan booke så mange dage I ønsker, vi giver 10 % rabat på mere end 3 dages ophold.

Send os en mail på: info@kulinariske.dk

I Frørup by er der et naturområde med sansegynge. Også en legeplads for de helt små. Kongshøj og Taarup Strand ligger 6 km væk. I Nyborg kan man besøge et stort strandområde med legeplads, geder og kaningård. I finder vej sådan her: http://www.naturlegepladser.dk/fyn/strandvaenget-nyborg/

Der er mange spændende aktiviteter i Nyborg, find dem her: http://www.visitnyborg.dk/fyn/begivenheder-og-arrangementer 

I vores restaurant i den gamle hestestald er der en samling af forskellige foldere til inspiration, hvis I vil besøge udflugtsmål i området. Der er 20 minutter til Egeskov Slot og 30 minutter til H.C.Andersens hus, Zoo og stort indkøbscenter.

 

 

Læs vores handelsbetingelser her: http://kulinariske.dk/dk/det-med-smaat/15

 

Vores dyr

Vi er certificeret af Dansk Landboturisme til at have bondegårdsferie.

Man kan sidde hos kaninerne og kæle med dem, fodre hønsene med hånden og kæle med fårene og killingerne. Prøv en trækketur på hestene.

Billede 19-10-2016 09.25.35.jpg

Priser for 2018

Pris pr. voksen pr. dag: 700 kr. Børn under 12 år halv pris. Prisen er med overnatning, morgenmad og aftensmad samt aktiviteter.

Sengetøj og håndklæder skal man selv medbringe. Ankomstid til bondegårdsferie er fra kl. 14. Afrejse ca. 10.30.

Det er praktisk at medbringe gummistøvler og indesko.

IMG_2137.JPG

Vi har en stor have med store grønne områder og en petanquebane.

-Der er meget plads at boltre sig på her på Kildegaarden. Har man lyst til en gåtur kan man besøge den lille landsby i Frørup hvor man finder legeplads til de små og et stort grønt område med bl.a. fodboldmål, bænke, shelter og sansegynge.

Pavilion2.JPG