Handelsbetingelser

Nøgler: Ved leje af værelse eller lejlighed udleveres en systemnøgle. Bortkomne nøgler erstattes med 250 kr. plus moms.

Slutrengøring: Ved leje af lejlighed sørger man selv for rengøringen. Slutrengøring kan tilkøbes for 300 kr. plus moms.

Levering: Vi leverer og bliver ½ time og hjælper med opsætning/anretning. Yderligere assistancekan tilkøbes for 500 kr. pr. time.

Evt. lånt service tilbageleveres rengjort til vores køkken senest 2 dage efter arrangementet.

Reservationsgebyr: Ved bestilling af arrangement i - eller ud af huset, betales et reservationsgebyr på 2500 kr. Dette beløb fratrækkes endelig faktura når dagen er omme og alle drikkevarer m.m er talt op.

Ved afbestilling af arrangement refunderes det indbetalte reservationsgebyr ikke.

Abestilling: Afbestilling af værelser/ophold der er bestilt og forudbetalt, refunderes op til 30 dage inden ankomst. (-10% administration).

Ved bestilling af arrangementer sender vi en bekræftelse på mail, herefter har I 8 dage til at indbetale reservationsgebyret, da reservationen ellers annulleres.

Betaling: Ved betaling med kreditkort pålægges 3%. Der kan betales med Mobilepay og kontant. Vi efterfakturerer kun til erhverv. Ved selskaber og arrangementer ud af huset og bondegårdsferier sker betalingen forud ved bestilling via bank.

 


 

Kulinariske Kildegaarden har i 2016 opnået støtte gennem Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne, LAG-SØM (http://www.lag-soem.dk)