Familieweekend på landet i skønne lyse værelser og dejlige senge.

Med 2 lejligheder og 4 værelser (9 værelser i alt) er vi velegnet til store grupper, der ønsker at være private i rolige omgivelser. Vi har fine faciliteter der egner sig til både familiesammenkomster, børnefamilier og virksomhedsarrangementer. Vi har både indendørs og udendørsområder hvor alle kan samles og nyde et afslappende ophold. Skriv til os via kontaktformularen eller på info@kulinariske.dk

Vores værelser ligger på 1. sal og det fælles badeværelse ligger i stueetagen. Opholdsstue med TV, WIFI og tekøkken med gratis kaffe og te. Lejlighederne ligger både på 1. sal og i stueetagen. De har begge bad, køkken og stue.

Morgenmaden er altid hjemmelavet: brød og æg fra gården, udvalg af ost og pålæg samt diverse cerealier, juice m.m.

Se priser på overnatning med ½ pension nedenfor.

Vi laver tilbud til firmaer der ønsker en anderledes oplevelse. Her er mulighed for at afholde aktiviteter, kurser, teambuilding mm.

Skriv til os via kontaktformularen eller på info@kulinariske.dk

jipHost 3 15 122

Grupper ved flere dage (hele stedet)

Prøv vores familieweekender hvor I alle samles og nyder stilheden og roen på landet. Vi sørger for rare omgivelser og god mad til jer. Er I en større gruppe vil I have stedet for jer selv.

Vi afholder også firmaarrangementer med overnatning fx julefrokoster eller teambuildning.

jipHost 3 15 47

Pris er inklusiv overnatning, morgenmad og aftensmad. Sengelinned og håndklæder medbringes.

  • Voksne 700 kr. pr. dag
  • Børn 400 kr. pr. dag
  • Linnedpakke med håndklæde 100 kr.
  • Opredning pr. person 125 kr.

 

 

jipHost 3 15 132

Stort udendørsområde

Nyd de rolige omgivelser på Kildegaarden, hvor græsset får lov at gro vildt, til ære for kaniner, får, geder, høns og heste (sommer). Vi har en nyopført terrasse med plads til 30 personer og en petanquebane.