Holiday in the country

I skolernes ferier har vi bondegårdsferie med morgenmad og aftensmad.

Nyd en afslappende ferie i rolige og grønne omgivelser. Gården og udeområderne er til fri afbenyttelse og der er fri adgang til alle dyr hele tiden.

Maden klarer vi for jer. Vi laver morgenmad og aftensmad inklusiv i bondegårdsferie. Vi har en stor køkkenhave hvor vi dyrker grøntsager og kartofler til aftensmaden, naturligvis uden kunstgødning eller brug af ukrudtsmidler! Maden er tilberedt fra bunden med sunde og friske råvarer, hjemmebagt brød og æg fra gården. Vi serverer isvand til maden og der kan købes lokale øl, sodavand og vin.

På Kildegaarden er der mange grønne områder og dyrene går frit eller i indhegninger og venter bare på at få besøg af både børn og voksne. Alle dyrene er søde og rare og glade for børn. Hver dag er der fodringsrunde efter morgenmaden. Alle kan deltage i fodring og pasning af dyrene. Vi skal samle æg fra vores fritgående høns og give dem mad. Du kan håndfodre fårene og gederne, plukke mælkebøtter til kaninerne og prøve at holde en høne.

Når fodringsrunden er slut har I dagen til rådighed, I kan tage et smut til stranden eller prøv en af seværdighederne i området. Danmarks største sten ligger 8 km fra Kildegaarden og er bestemt et besøg værd. I den lille landsby Frørup, er der en legeplads for de helt små og for de lidt større børn er der et stort naturområde med bla. minigolf.

Der er mange seværdigheder her på Fyn, fx er der kun 20 minutter til Egeskov Slot og 30 minutter til H.C. Andersens hus, Odense Zoo og Rosengårdscenteret i Odense. Den meget populære strand; Lundeborg Strand er ca. 15 min. kørsel væk. I Lundeborg er der både legeplads og spisemuligheder.

Bestilling via e-mail: info@kulinariske.dk

512A2117 scaled

jipHost 3 15 142

Our animals

We are certified by Danish Rural Tourism to have a farm holiday.

You can cuddle with the rabbits, hug lambs and goats, feed the chickens by hand and cuddle with the sheep, lambs and cats.

jipHost 3 15 28 1

Priser for 2023

Pris pr. voksen pr. dag: 700 kr. Børn op til 12 år: 400 kr. Prisen er med overnatning, morgenmad og aftensmad.

Sengetøj og håndklæder medbringes eller man kan leje en linnepakke med håndklæde til 100 kr.

Ankomsttid til bondegårdsferie er fra kl. 15.00 Afrejse ca. 10.30. Det er praktisk at medbringe gummistøvler og indesko.

jipHost 3 15 132

We have a large garden

With large green areas and a petanque court. There is a lot of space to frolic here at Kildegaarden. We have a petanque court and football field as well as several small places for fun and relaxation, Enjoy the coffee in the garden or eat out in the large courtyard, where the sun is on during the day or on the large west-facing terrace in the evening.