Familieweekend med morgenmad og aftensmad

Med 2 lejligheder og 4 værelser (9 værelser i alt) er vi velegnet til store grupper, der ønsker at være private i rolige omgivelser. Vores kapacitet er ca. 18-22 personer. Vi har fine faciliteter der egner sig til både familiesammenkomster, vennegrupper og virksomhedsarrangementer. Vi har både indendørs og udendørsområder hvor alle kan samles og nyde et afslappende ophold. Skriv til os via kontaktformularen eller på info@kulinariske.dk

Vores værelser ligger på 1. sal og det fælles badeværelse ligger i stueetagen. Opholdsstue med TV, WIFI og tekøkken med fri kaffe og te. Lejlighederne ligger både på 1. sal og i stueetagen. De har begge bad, køkken og stue.

Morgenmaden er altid hjemmelavet: brød og æg fra gården, udvalg af ost og pålæg samt diverse cerealier, juice m.m.

Aftensmaden er en veltillavet ret eller buffet, og enten kage eller frugt. Vi laver mad fra bunden og bruger egne og lokale råvarer.

På Kildegaarden har vi fodboldbane, havespil, bålsted og petanquebane til fri afbenyttelse.

Mulighed for 1 eller flere dage. Se priser for 1 dags- og flere dages ophold nedenfor. Særlige rabatter ved bestilling i månederne: Januar, februar, november og december.

 

jipHost 3 15 122

Groups for several days (whole place)

Prøv vores familieweekender hvor I alle samles og nyder stilheden og roen på landet. Vi sørger for rare omgivelser og god mad til jer. Er I en større gruppe vil I have stedet for jer selv. Medbring eget sengelinned og håndklæder eller lej en linnedpakke hos os.

 

jipHost 3 15 47

Ophold minimum 2 dage er inklusiv overnatning, morgenmad og aftensmad.

  • Voksne 800 kr. pr. dag
  • Børn 400 kr. pr. dag
  • Linnedpakke med håndklæde 100 kr.

 

 

jipHost 3 15 132

Ophold 1 enkelt dag

Inklusiv eftermiddagskaffe, overnatning, morgenmad og aftensmad.

  • Voksne 1200 kr.
  • Børn 600 kr.
  • Linnedpakke med håndklæde 100 kr.